• The rear patio has a deep overhanging roof line that protects the glass walls of the living areas, allowing the indoor/outdoor feeling to move into the living/dining areas of the home.
  • The winter solstice sun aligns perfectly with the axis that runs through the interior glass wall of this award winning contemporary home. The home has very few interior walls, is compact and clean of line.

  • Color and clean lines give the only hallway in the home a feeling of movement into the scenery out the glass wall, beyond the negative edge pool, out to the horizon.

  • Behind the kitchen wall is one major storage space referred to as "storage central".  The kitchen functions well with little visible storage.  The visible is colorful accent walls that add impact to the space.

  • The clean lines of the home design allow it to blend perfectly into the desert environment.

Copyright 2017 • Urban Design Associates LTD. • All Rights Reserved
UDA RSS Find UDA on Facebook Find UDA on the ARA website Urban Design Associates Ltd BBB Business Review Best of Houzz 2017